salina's FotoPage

By: salina shaiful

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 1-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung Pahang

alya n atok...bersantai bawah okok manggis
syonoknyerrr alya...
atok n alya bersantai1
View all 12 photos...
31st July 05 hari tuh aku balik kampung pahang...jenguk mak aku..dah lama aku tak balik kampung...husband aku asyik sibuk memanjang ngan work dia...mak aku dah rindu sangat dekat akram...dah lama tak tengok dia.....anak2 aku pada mulanya takut sikit..lama-kelamaan dia ok...abang aku datang bermalam rumah aku sempena aku balik kali nie...aku balik nie nak tengok orang baru..anak buah aku...baru 2 bulan...Mohd Farhan Aiman....


Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Akram n Alya at Taska

 
 
 
View all 10 photos...
Petang hari tuh semasa aku nak ambil anak2 aku sempat aku merakam aksi2 dua beradik nie bermain....


Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fun Fair...

 
 
 
View all 6 photos...
Malam tadi aku bawa anak2 aku pi jalan kat fun fair dekat Putra Perdana..waaahhh..seronok sungguh anak2 aku..terutamanya si alya....sampai tak mau turun dari kuda pusing tuh..si akram plak layan habis ngan motorbike dia....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net